Jagodica bobica - poslala žena

 Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom. 

"Um je erogena zona", često je govorila. 
Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost.
Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvojiš pogled. Tako će biti i večeras. Prirediće svom voljenom još jedno veče za pamćenje. Puno predigre, uzdaha i njenog golog tela. Veče puno nje.
Sa pažnjom je odabrala crnu spavaćicu. Svila je dodirivala njen vreo stomak i uzdrhtale butine, polako se spuštala preko nežne, meke guze. Još više se uzbudila kada joj je spavaćica skliznula preko dupeta i krajičkom joj dodirnula zadnji deo butina. Onaj deo koji je on tako voleo da drži dok je jebe zguza. Polako je uzela svaku svoju veliku, belu, toplu dojku u ruku i prstom prešla preko natečene bradavice. Koliko je volela da se dodiruje. Uživala je u svom telu, kao i on što je uživao u njoj.
Prebacila je čipku preko dojke, osećajući kako joj se tkanina zateže preko nabrekle bradavice. Odolela je porivu da spusti rukicu u svoju već vrelu malenu. Kasnije. Neka se tečnost iz njene rupice sliva niz butine još malo, divan je osećaj kada  oseti vrelinu svoje unutrašnjosti. Preko spavaćice prebacila je providni crni bade mantil, sav od čipke. Svezala ga je, što je dodatno iskaklo njenu  zaobljenu guzu i struk. Sike njene su već kipile na sve strane. Dekolte iz snova. Sve samo njegovo. Samo je njega čekalo. Da ga zadovolji i pamet mu pomeri u druge svetove, pune strasti i požude.
 Stala je pred njega i polako povlačila vrpcu od bade mantila. On je rukom mazio svoje prepone. Videla je jasno da se uzbudio. Digao mu se kurac na nju, a nije ni počela. "Ljubavi, šta si mi spremila večeras?" pitao je drkajući svoj veliki kurac. Pulsirao je. Želeo ju je. Samo za sebe. Da je jebe. Divljački. Strasno. Suzdržao se. Želeo je da ga ona dovede do maximuma. Do ekstaze i da se onda samo grubo zabije u nju. 
"Sebe! Večeras sam ja na meniju. Ja i jagodice"
Uzela je jagodu u ruku i stiskala je. Pustila je sok da curi po njenim grudima, da se stopi sa svilom na njenim velikim sisama željnim dodira i ljubljena. Razmazala je jagode po sebi, lizala svoje prste, ponovo skupljala voće sa svojih grudi i ponovo se mazala. Mmm, bila je vrela, skoro na vrhuncu. Čekala je njegov kurac u sebi. Nije mogla odoleti. Spustila je ruku do svoje vrele malene, raširila je usmine i mazila klitorisu. Vrtela je prstićem po koži, sve brže i brže dok nije eksplodira pred njim. Trzajući se i uvijajući se od zadovoljstva. 

Raširila je noge. Zadigla je spavaćicu.  Stisnula jagode po svojoj vlažnoj pičkici. Trljala je voće po svom klitorisu, usminama. Uzela je još jednu jagodica i gurnula je u svoju vrelu pičkicu. Prstom ju je zgnječila u svojoj vagini. Gurala je sve dublje i dublje, sokovi od voća izmešali su se sa sokom iz njene pičke. Osetila je kako sve to sliva niz njenu guzu....

Коментари