Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

Scena kao iz porno filma


 


Kada sam odlučila da želim da živim i radim u Beogradu, nisam imala ni stan ni posao gde bih radila. Ali bez obzira na ro, uspela sam da nadjem pristupačan stan i posao koji je taman pokrivao moje troškove. Odlučila sam da studije nastavim u Bg, pa mi je ta činjenica pravila dodatni trošak.


I pošto je stanje stanova u Beogradu tako da ili si u nekoj starijoj gradnji koja je skoro u fazi raspadanja, (bolje da ne pričam šta se sve izdavalo),
ili nešto bolje, ali za to nisam imala sredstva.

I tako sam nekim čudom uspela da nadjem stan koj  je zlatna sredina, uslovi su bili ok, a cena kirije mi je odgovarala. 

Medjutim, pošto je stanje bilo samo ok, napravi mi se havarija u stanu. Pozovem čika majstora, a on neki napaljenik - vidi se na kilomtar. Bio je sam, iako uglavnom majstori dolaze u paru. 
Skuvala mu ja kafu kao prava domaćica. Čak sam sišla do prodavnice da jafu. Kaže da voli jafu. 

I ja tako sva slatka, nasmejana, vrcava, vidim gleda. 
Dok sam bila u kuhinji, došao mi je iza ledja - kao prolazi.

Vidim ja koliko je sati. Radi on, pa malo do mene.

I kreće sa ispitivanjem, odakle sam, da li sam sama, pa kako tako lepa devojka sama, možda me neko ukrade i sve ostale fore na tu temu. 

Našao je još par problema u kupatilu i kuhinji. Razmišljam se, da li ih stvarno ima, ili on to da bi ostao. Medjutim, meni u glavi klikne, - ako ovako nastavi neću imati da mu platim ni za pola usluga koje je uradio.

Već mi postaje neprijatno, a njemu čini mi se sve prijatnije. 

Hajde još jednu kafu. Kuvam ja kafu, i razmišljam da li sam negde nekim čudom ostavila štek... Ma kakvi, ja to ne radim i tad sam prvi put pomislila da ne bi bilo loše da ga imam. Ali ga nemam i dalje. 
Uvek sam bez dinara jer mi sve stoji u banci.

Prilazi on tako meni, namešta mi se nešto. I kreće da mi se približava... Zajedno sa zavodničkim pogledom. Pogledala sam ga i pošto su mi misli već bile oko plaćanja samo sam kao iz topa rekla - Mislim da neću imati da ti platim za sve. 


Kraj priče možeš pročitati na mom Patreon nalogu ovde

Коментари