Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

Period na fakultetu - iz inboxa


Bio mi je neki tezak period na fakultetu po prilicno sam se izmorio. Resio sam da dam sebi malo oduska i sa drustvom izadjem u provod. Lepo sam se kao i uvek doterao i namirisao. Obukao sam nejlepsu kosulju od lana koju imam, pantalone i elegantne cipele od izvrnute koze. Nisam stedeo na parfemu, koji obozavam. Sve oko mene je mirisalo.


Dosli smo u jedan jako lepo sredjen kafic, koji je tek bio otvoren u centru grada. Tamo je bila ziva svirka posle 9h. Sedeli smo za jednim stolom u basti i uzivali u dobroj atmosferi, muzici i picu.

Primetio sam da me jedna od tri devojke bas uporno gleda. Malo se nesto domundjavaju medju sobom, pa opet pogled ka meni. 
Kada sam odlucio da ustanem i pridjem im, jedna od te tri me je prstom dozivala da dodjem. Iz istih stopa sam ustao i krenuo ka njima. Medjutim i ona je ustala ali je krenula ka toaletu. 
Malo me je zbunilo, ali sam i ja produzio do tamo, misleci da zeli da razgovara sa mnom, a tamo se slabije cuje svirka jer je toalet unutra, na spratu. Kada smo stigli do toaleta zgrabila me je za ruku i uvela u prvu slobodnu kabinu. "Pricala sam sa drugaricama i rekle su mi da ne znam da pusim dobro. Ja sam ih ubedjivala u suprotno, ali mi ne veruju. Mozes li mi pomoci? To mi je rekla". Malo sam se iznenadio iskreno, nisam tako nesto ocekivao. Ali pristao sam. Rekla mi je da dok mi bude pusila da uzmem njen telefon i sve to snimim kako bi imala dokaz. Bila je bas direktna, znala je sta hoce a to mi se jako dopada.
Tako smo i uradili. Krenula je da mi pusi, vec sam bio tvrd i pre toga, od te price oko pusenja i da ce ovaj snimak pokazivati drugaricama. Mnogo dobro je to radila, bila je vrlo vesta. Stavljala ga je celog u usta pa ga izvadi malo izdrka pa opet celog u usta. Pljuvala je po njemu non stop, a to me je jos vise palilo. Preejakulacija je izlazila po malo iz mene i zajedno sa njenom pljuvackom se sjajno mesalo. Bio sam jos nadrazeniji. Jaja je stavljala u usta a levom rukom ga je drkala. Zatim ga je popljuvala nekoliko puta i stavila bi ga u usta. Pljuvacka pomesana sa mojim sokom se slivala niz moj kurac,jaja i noge. To nas je oboje palilo. Njoj je bila skroz razmazana sminka i usta puna sokova i mog kurca. To joj nije bilo dovoljno pa je dodala i malo svog soka na to, posto je poprilicno ovlazila od silnog pusenja. Kako je samo stenjala dok je pusila.

Poceo sam da se uvijam, nisam vise mogao da izdrzim i svrsio sam u njena usta dok ga je ona pusila. Sve smo to snimili, cak i spermu pomesanu sa pljuvackom i njenim sokom, sa kojom se igrala u ustima i na kraju progutala. Vratio sam joj telefon, pozdravio je, zahvalio na prelepom iskustvu i otisao nazad kod drugara da nastavim sa provodom. Ona je ostala u toaletu neko vreme kako bi popravila sminku.

Kasnije te veceri sam video da je drugaricama pokazivala snimak. S vremena na vreme su se okretale da vide gde sam ja. Video sam srecno lice devojke koja je pokazala drugaricama kako se to radi, a ja sam bio ponosan sto sam pomogao i ostvario jednoj devojci njenu fantaziju

Ako zelis da me podrzis- link do PayPal podrske nalazi se ovde - PayPal

Instagram @erotika_blog

 

Коментари