Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

OBOŽAVAM da ga stavim u usta. :)

 


Moram da podelim sa  tobom koliko volim, ma obožavam da ga stavim u usta!

Prvi kurac sam popušila rano, ali to već znaš jer sam ti pričala o prvom sexulanom iskustvu ovde

Taj matorac me je učio. Kada sam prvi put videla kurac, bil sam uzbuđena! Nikad ga pre njega nisam videla i iygledao mi je nestvarno. Bio je mnogo manji od kurca sa pornića, ali baš to mi se dopalo.

Pričao mi je kako će izgledati naš prvi sex, kako da se pripremim, šta da radim... A onda mu se digao. 

Sećam se da sam tada bila u teksas suknji sa tregerima koja mi je bila pripijena uz telo, a gore sam imala majcu na bratele i starke na nogama. U tinjedzersko doba sam obožavala bend "The Doors" i Jim mi je bio jako sexy, maštala sam i o njemu. 

On je uglavnom bio u trenerkama. Sivim... Samo je za posao oblačio pantalone.

"Mnogo sam se napalio, Tanja"- rekao mi je i spustio je trenerke samo toliko da iskoči kurac koji je bio do 15 centimetara, ne više.

Nasmejala sam se. "Volim kad ti se digne zbog mene"- a to volim i danas. Pali me da znam da se tvoj kurac diže zbog mene. Odmah osetim vrelinu u pičkici. O tome ču ti posebni pričati.

"Dodji da ti pokažem kako se to radi"- privukao me je sebi, i stavio moju malu šaku na njegov kurac.

"Hajde sad, lagano počni da spuštaš ruku gore-dole.... tako... sad poliži glavić... to, bravo, Tanja. Stavi glavić u usta i istim tempom ga stavljaj u usta i nadražuj drkanjem"

Odmah mi se dopalo! Jedva sam čekala sledeće uputstvo. Hoću još, hoću sve da znam!

"Ubrzaj malo. Stavi ga dublje u usta...pomazi mi jaja. Tako, Tanja... uh, mmm"

Dahtao je, a ja sam se smejala u sebi i obožavala ovo. Koja moć, koje zadovoljstvo!

Osećaj napunjenih usta kurcem,koliko je to lepo! Evo i sad mi dođe da pomazim svoju pičkicu dok ovo pišem. (Hoćeš ti da mi je maziš? Napiši mi u komentaru šta bi joj radio)  

Spustila sam glavu da bih mu lepo polizala jaja koja su bila tvrda i velika. Napunjena spermom. Želela sam da pokupim tu spermu.

Zakačila sam mu i guzu i on je posebno odreagovao na to, videla sam da mu se jako sviđa pa sam nastavila. Lizala sam ga celom dužinom. Od glavića do guze, pa nazad. Uzela sam ga u usta najdublje što sam mogla. Skoro do kraja mi je ušao!

Iznenadio si mojim umećem za prvi put. 

"Tanja, jel tebi ovo stvarno prvi put?"-pitao me je. Svidelo mi se to pitanje jer je značilo da sam odlična! A hoću da budem najbolja!

"Prvi mi je put, čika Nikola." I dalje sam ga zvala sa "čiko". Ipak je bio tatin drug. 

A mene je to dodatno uzbuđivalo. Volim starije.  Pisaću ti uskoro o mom maštanju sa matorcima :) 

Nastavila sam da ga gutam, da ga stavljam u svoj usta, da dahćem zajedno sa njim

"Mmmm...oh, čika Nikola, kako je ovo lepo...mmm... posisaću Vam ga do kraja."

To ga je uzbudilo, počeo je da dahće još jače.

Navlačila sam ga brzo, drkala, sisala mu glavić. Imam odličnu tehniku koju sam usavršila lizanjem glavića. 

Stavim kurac u usta da me lepo ispuni, Blago ga usisavam, vrtim jezikom po glaviću, jednom rukom drkam, a drugom mazim jaja! A, šta kažeš? Da li bi ti se dopalo to? Sigurna sam da bi. Kad bi samo znao sa koliko ljubavi i strasti pušim! Nikad ni jendoj drugoj ne bi dao da ti to radi. Čak i kad bi dao drugoj - mislio bi samo na mene i moje umeće. 

Ali još jednom da ti kažem - ja to OBOŽAVAM!!! Zato je tako dobro. 

Nastavila sam tako da ga dudlam. Mazila sam mu butine. Osetila sam da su mi se gaćice natopile. I dalje sam bila obučena. Spustila sam tregere, skinula majcu. Nisam nosila grudnjak. Šta će mi? Mlade čvrsti grudi su stajale spremne.

 Tako sam ga dobro posisala da sam ga čula kad je rekao:

"Ah, Tanja, uh...too svr, svrš, svr, svršavaaaaaam..."

Poprskao me je po ustima i licu.. Osetila sam kako se sperma spušta niz moj vrat. Obeležio je i moje mlade sise. Razmazivala sam spermu po njima i oblizivala spermu oko mojih usana. 

"uh..kako si dobra"-rekao mi je.

Zadovoljno sam se nasmejala.

Bila sam preserćna. Znala sam da će pušenje biti moj omiljen deo jebanja.

Napiši i  komentar, da li bi stavio kurac u moja usta? CMOK

Ako zelis da me podrzis- link do PayPal podrske nalazi se ovde - PayPal
Instagram @erotika_blog








Коментари

  1. Da želeo bih. I ja volim da liže pičkicu al baš volim i ide mi jako dobro.

    ОдговориИзбриши
  2. Šta reci osim wow
    Jedna si od onih koja svim u sebi uživa u oralnom sexu. Tad i samo tad kad mašta, ljubav i strast pušenja ili lizanja pretvore oralni sex od najvažniji dijelova sexa. Osobito za mene je mus lizati od glave do pete. Svaka čast za priču i jako lijepo iskustvo

    ОдговориИзбриши

Постави коментар