Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

Kako da zainteresuješ devojku da te oralno zadovolji?


 Danas sam dobila pitanje preko kontakt forme na blogu, "Kako da nateram devojku da mi puši?"

I nakon što je u velikom broju izglasano da je to tražena tema - hajde da počnemo.

Za početak imam pitanje za tebe -  Da li ti voliš da ližeš i da li to radiš svojoj devojci?  

Hajde da razdvojimo tipove devojaka na 4 grupe.

1) One koje vole da puše i to rade, ali ne onako kako bi ti hteo

2) Devojke kojima to nije baš prva opcija, ali bi nekad to uradila ili bi eventualno probala

3) Devojke koje to ne bi ni po cenu života

4) Devojka koja obozava i sama ga stavi u usta

Šta misliš koja sam ja kategroija? :D

Da počnemo od grupe 1. 

Devojka koja to već radi znači da je već prilično otvorena za nove ili drugačije varijacije na temu pušenja. 

Možeš da uradiš sledeće - predloži joj da se igrate tako da dok ti njoj ližeš ona tebe sve vreme navodi kako želi, pa onda dok ona puši tebi ti ćeš da budeš taj koji će da navodi nju. 

Ali nemoj ovako BUM, e slušaj aj ti navodi mene, pa ću i ja tebe. 

Mislim.,... da sam na njenom mestu prvo bih pomislila da ti se ne sviđa kako to radim.

Ono što bih želela da u njoj izazoveš je prvo želja da to radi ponovo, a to ćeš da postigneš nakon što se oduševiš i pohvališ je kako je to dobro uradila taj put. Pa dodaš i malo hvalospeva kako te je usrećila, kako nisi znao da je toliko dobra u tome, da je najbolja.... 

Ali OBAVEZNO pazi da se u toku cele te igre ona ne oseti manje vrednom ili poniženom. Veruj mi, svaka devojka koju definišeš izgledom ili sexualnom sposobnostima, i još prokomentarišeš kako ti se nešto od toga ne dopada, ubijaš je u pojam kao ženu. 

Kao da ona tebi kaže, "e slušaj nikakav si u krevetu." Šta ćeš prvo da pomislis? - posumnjaćeš u sebe, a mi malo iskusniji ćemo biti u fazonu - džaba ti sve, ako nećeš ti ima ko hoće, a taj ko hoće će uživati i fizički i imaće fenomenalnu osobu pored sebe :)

E zato te molim, pazi na način na koji joj pristupaš. Žene koliko god bile jake, na kraju dana su ipak nežne i sve vole lepu reč i lep pristup. Kao verovatno i ti. :)

Tako da, u skladu sa vašim odnosom joj priđi, da ne oseti da nije bila "dovoljno dobra" u tome. Način na koji ćeš to da uradiš,odredi sam, ti je ipak znaš najbolje. 

Ja bih mogla eventualno sad da dam neki  opšti primer: da počneš sa pričom kao da probate nešto novo, pa opišeš igricu. 

2) Ovim devojkama treba malo više motivacije. I malo više da je "zadužiš". I ne, ovo ne znači da je kupuješ. Ovo znači da se ona oseti posebnom. 

 Da li si je skoro izveo na piće ili u neki lep restoran? Možda kupio neki lep poklon? Svaka ima nešto svoje. Ja padam na knjige, 😂  Ali dobro, zaključili smo već da sam malo "u stranu" 😂 

Nepogrešiv poklon je vaučer za kozmetički salon, masaža, kvalitetna šminka i kozmetika, - onako u globalu.

Ako ne znaš šta da tražiš od krema, losiona itd, slikaj proizvode koje kristi i odnesi u apoteku ili drogeriju i traži kvalitetnije. Na primer. 

Ukoliko nisi finansijski u mogućnosti, napiši pismo. Posveti joj jedan ceo dan da ona bira filmove ili opet kažem u skladu sa tvojim i njenim interesovanjim. Napravi samo za nju listu pesama. Šta god... Ali da je fokus na njoj.  Cela poenta je baš u tome. 

Doooooobroooo se operi jer većini devojaka je gadno jer na istu rupicu i piškiš i svršavaš.

I lagano..njenim tempom. Nemoj da dramiš... Možda će trajati duže jer ona mora da prođe u svojoj glavi sve barijere. Dok ona to sebi stavi kao moguću opciju u glavi, pa kad vidi da je slobodna u tom izboru i da je ne pritiskaš, osetiće poverenje. Nakon poverenja, lagano i dalje. Možda predloži da proba. Tad ne traži od nje da to radi kao na porniću. Njenim tempom. Par puta ti neće biti wow, onda se seti svega iz tačke 1. Vremenom sve dođe na svoje.

Ponavljam - ne zaboravi sve ono pod brojem 1, to važi uvek.


3) E sad...ovde nema mnogo pomoći ukoliko pod 1 i pod 2 ne funkcioniše, i ako je voliš, pomiri se sa tim. Možda se nekad i predomisli, ali moraš poštovati njen izbor. Ni ti ne radiš ono što tebi ne prija, zar ne? Isto tako ima i ona prava na to. E sad da li ćeš to naći sa strane ili ne, to je na tebi, 

I kao naaaajvaaažnija stvar u svemu i za sve UVEK je komunikacija. 

Ako ne komunicirate na pravi način, dolaziće do mnogo većih problema. A počeće od manjih. I tako dok sve to bude raslo, povećavaće se netrpeljivost i odnos će propasti. Dok pričaš sa njom, zaboravi na ego. Smiri strasti i pričaj otvoreno, ali pazi na izbor reči i ton. :)

Želim ti uspeh!

Napiši mi u komentaru da li ti ližeš devojku i da li voliš to da radiš? Baš me zanima.

Ako zelis da me podrzis- link do PayPal podrske nalazi se ovde - PayPal
Instagram @erotika_blog

Коментари

  1. Normalno, ako je ona pristala a popusi uvek treba uzvratiti, a i ako ne pusi ona, treba lizati jer devojke to vole i uvek je sexy kad gledam kako se uvija jer joj prija to ☺️

    ОдговориИзбриши
  2. njemu..pa ovo je nepravda ja sto sisam palac na nozi.. jezikom se igram cmaricem nista xaxaxa

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. a tek kada se ti ispiskis na nju ona na tebe..pa je jos i ulepis spermpm..izmazemo se i polizemo onako zagrljeni..ma idi .. pusenje je za pocetnice hahha

      Избриши
  3. Dobar sex pocinje dobrim oralom koji decko daje devojci (bar ja to preferiram).

    ОдговориИзбриши

Постави коментар