Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

Dostavljač mi je dostavio jebanje na kućnu adresu! :)


 



Volim svoja pornićarska iskustva. 

Mogu ti reći da sam ih imala dosta. Jedva čekam da ti ih sve ispričam! Zaprati me na instagramu erotika_rajzapoljupce_blog. Tamo redovno obaveštavam kad okačim novu priču. 

Živela sam u Novom Sadu. Živela sam sama, i imala sam veliku slobodu igranja sa muškarcima. Mogla sam da pozovem koga god sam htela i kad sam htela. 

Kupila sam nov telefon, i trebala mi je  nova maska za njega. Uspela sam na internetu da pronađem tipa koji ih izrađuje po želji. 

Obooožavam rozu boju i šljokice. Posebno šljokice. :) I naručila sam baš takvu.

Nisam mogla da dočekam da mi stigne. Jako sam nestrpljiva po prirodi,a i OBOŽAVAM poklone. Svaka dostava na kućnu adresu je meni davalo utisak da mi stiže poklon. Ne mogu da ti opišem koliko uživam u tome. U svakom znaku pažnje. Posebno poklonima.

Sređivala sam se da bih otišla do prodavnice. Uvek izađem sređena, pa makar išla i samo do pošte. Stavila sam svoj omiljen parfem-Baccarat Rouge 540- koji je pravi zavodnički. Iako je za veče stavljam ga često i u toku dana. Volim da zavodim.

Zazvonio mi je telefon.Došao je dostavljač. Konačno mi je stigla maska za telefon! Pošto nisam stigla da se obučem, ogrnula sam se ogrtačem koji je u bordo boji.

Otrčala sam da mu otvorim ulazna vrata,a on je bio začudjen mojom ležernom pojavom.

Uvek sam vesela i nasmejana i upravo takva sam mu se pojavila. U sexy ogrtaču sa osmehom na licu.

Malo se zbunio. Pružila sam mu novac i videla sam da gleda u moje velike grudi.  Nije mi smetalo. Uživam u zbunjivanju muškaraca svojim sisama. Bezobraznica sam, znam. :)

Kratko se zadržao i otišao.

Pošto obožavam da se igram, privlačim, zavodim... Odmah sam mu poslala poruku:"Sladak si,nadam se da ćeš mi opet dostaviti poklončiće. :)"

Nisam dugo čekala da odgovor:"I ti si.Mogao bih odmah da ti donesem još jedan."

"Koji?"-pitala sam.

"Na primer, čokoladu i još nešto."

"Čekam te, znaš gde sam"-jako me je uzbudilo. Nisam se oblačila namerno. Čak sam i olabavila malo kućnu haljinu da bi mi se sise više istakle. 

Zazvonio mi je i pustila sam ga. Oduševio me je buket cveća i čokolada koju je doneo. Jako lepo od njega. 

"Jako si lepa. Imaš baš otmeno lice."-to je najlepši kompliment koji sam dobila.

"Lepa ti je ta haljinica."-rekao je

Namestila sam se na krevet tako da sam malo podigla noge i dala mu dobar ugao da mi gleda u butine. Čak se i malo pičkica nazirala. Nisam htela mnogo da budem fina. Napalio me je. Bio je mlad, plav, željan. 

Raširila sam kućnu haljinu, pomazila pičkicu u jednom potezu i rekla mu:"Da li je ovo ono "još nešto" po šta si došao?"

"Uh, digao mi se, lepotice"

"Dođi i stavi mi ga"-želela sam ga odmah. Nisam htela da čekam ništa. Na minut sam ga stavila u usta da bih potvrdila da će ostati u punoj veličini. Kada sam bila uverena u to - naguzila sam se, nasmešila mu se i rekla: "Uđi slobodno"

Zaskočio me je kao tigar! Imao je dug, tanak kurac. Odličan za jebanje od pozadi. Pisaću ti jednom kakav kurac volim :)

To brzinsko, spontano neplanirano me je jako napalio. Slivali su mi se sokići niz butine. Osetila sam njegov kurac kako je prodro u mene i kako je uzdahnuo:"Uhh...kako si mokra."

Krenuo je da me puni i nabija jako. 

Dahtala sam glasno, stenjala..."To...ah...kako dobro jebeš..." Jebao me je neprekidno. Osetila sam kako me njegova jaja udaraju po pičkici. 

Hvatao me je za kukove i navlačio na njegov kurac! Udarao me je po guzi. Uh kako to volim! 

Imala sam dugu kosu do guze. Uhvatio me je za nju, navukao me je do kraja kurca.

Tako me je jako zabio da me je na sekund zabolelo. Ali je prijalo... Uhhh kako sam uzivala tih par minuta koliko je trajalo. Toliko je bilo dobro da je svršio veoma brzo. Svi svrše brzo sa mnom. :) 

Navukao me je jako na kurac i u sekundi sam osetila pulsiranje kurca... "Aaaaah....kako dobra pička!"

Svršio mi je po guzi.... Uh...

Piši mi u komentarima da li i ti voliš od nazad?

Ako zelis da me podrzis- link do PayPal podrske nalazi se ovde - PayPal
Instagram @erotika_blog




Коментари

  1. Nista lepse, kad tucam od pozadi i vucem za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ovo volim da napravim (naravno ako jei partnerica za). Odpozadi volim da prvo ga stavim u picu, dok je jebem, navlazim i lagano prstima pocnem da sirim guzu. kad se rasiri guza, stavim ti u guzu butt plug ili dildo mali:) Da budes ispunjena duplo i da uzivas duplo :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар