Jagodica bobica - poslala žena

  Bio je vreo sunčan i njena providna bluza bila je pripijena uz njene bujne grudi. Privlačila je pažnju kuda god da krene. Često je krajičkom pogleda pratila muškarce koji prolaze kraj nje. Upijali su njene pokrete. Pratili pogledom oblik njenih  velikih grudi i zagledali krišom u njenu čvrstu pozamašnu guzu. Guzu koja je imala oblik breskve, tačnije dve breskve, koje je trebalo samo gricnuti. To je i želela. Da se neko igra sa njom, sa njenim telom. Sa njenom maštom.  "Um je erogena zona", često je govorila.  Uživala je u osećaju koji joj je pružala toplina Sunca. U trenutku joj je vetar zadigao kragnu providne bele košuljice. Spustila je pogled i videla pregib između grudi i ruke. Deo meke kože koji će večeras prekriti čipkom. Crnom, svilenom tkaninom koja će još više istaći njenu bujnost i ženstvenost. Uzbudila ju je ta pomisao. Ona tako zavodljiva u toku dana, noću se pretvarala u boginju ljubavi i erotike. Kraljicu uzavrelih strasti. U nekog od koga nisi mogao da odvoji

7 razloga zbog kojih bi te devojka odbila



Izašao si recimo u restoran, kafić, klub ili si na nekoj proslavi. Tu se nalazi i devojka koju si video. 
Tebi je privlačna. Privlači te njen izgled, harizma, ponašanje, razmišljanje... Pridješ joj i ona te odbije. Pokušaću da ti približim neke od razloga zašto je to tako. 
Pošto sam ja ovde da te edukujem kao žensko, bitno je da svoj ego sad staviš po strani.

Razlog 1) Tvoja higijena.

Pazi nikad neću zaboraviti jednog tipa koji me je muvao pre par meseci. Lepo smo ćaskali, bio je simpatičan - dok nije skinuo masku. Auuuuu... da se ne izražavam sada kako je to smrdelo, ali pretpostavi sam. Oči me zabolele... ne znam kako se nije ugušio ispod te maske.
Znam da mnogi ne vole da idu kod zubara, ali to menjaj odmah. Ne moraju ti biti pravi zubi, ali daj idi skini kamenac, popravi pokvarene zube. Ja idem na dva meseca kod zubara. I nikad ne stignu d ami se pokvare. Uvek sve saniram na vreme. 

Da li koristiš dezodorans koji lepo miriše ili neki bez veze? Da li koristiš parfem? I hajde, realno, koliko često ideš kod frizera? Da li zarasteš ili vodiš računa? A tuširanje da ne spominjem, ali veruj mi da moram i toga da se dotaknem. TUŠIRAJ SE. Peri odeću koju nosiš. Posebno sad kad je leto. Ne može ista majca 3 dana. NE MOŽE! Uklopi malo boje. Ako ti vire neki končići na odeći,  odseci ih. Nemoj da nosiš rupičaste majce...samo nemoj. Eto... Razumeli se? Nadam se da jesmo.

Razlog 2) Tvoja nesigurnost

Pazi kad mi dođe neki jadan smušen pa ne zna ni prostu rečenicu da sastavi, imam osećaj da treba da mu budem mama. Da ga zaštitim i vaspitavam. I kome je to zanimljivo? (Doobro, znam ono mama, milf fetiš, sve ok, nismo mali) , ali to u meni lično ne budi nikakvu strast. Već iskreno ono proradi mi instikt majke da ga "poboljšam", ali me u startu boli glava jer veruj mi, imam dosta svojih životnih izazova da se brinem o drugom. Kapiši?

Kako to da promeniš? Radom na sebi. (O ovome ću posebno)

Razlog 3) Kad si napadan

Auuu... to je ono, toliko me pritiska da mi dođe da pobegnem. Tu postoje nijanse. Postoji neko ko ti se javlja često, i bukvalno osećaš požurivanje:"Hajde...hajde, hajde.. hajde ovo, hajde ono" Aman čoveče, o'ladi malo. I ne, nećeš u meni izazvati:-Hajde da nešto.(piće, sex, veza), da bih te se rešila. Ne...Pobeći ću glavom bez obzira.

Sa druge strane, postoje uporni koji mi prijaju i lepo mi je. Ne smaraju me i ne izazivaju taj osećaj da treba da pobegnem. Uživam u toj komunikaciji. ALI NISU NAPADNI.

Razlog 4) Devojka je povređena

Pošto nas neki tip onako psihički slomi, veruj mi da mi apsolutno nije do još jednog. I ovde nema veze da li si ti drugačiji, bolji, da je nećeš povrediti ili šta god... Prosto nemamo volje. A i ne preporučujem ti baš da se tu mnogo mešaš. To najbolje da proceniš sam. Nekad ćeš biti uz nju dok je povređena, ona će preboleti i ostaće sa tobom. Dok će druga sve to proći sa tobom i kad se oporavi da pređe na nekog drugog. Ne  zato što si joj ti loš. Ne shvataj to lično. I ne opterćuj se sa tim - "Ja sam njoj dao sve dok joj je bilo teško." Znao si da je to tako i budi svestan da postoji velika šansa da će nakon oporavka otići. Iako je ti nisi povredio, podsećaćeš je na taj period. 

Razlog 5) Lezbejka je

Prosto i jednostavno. Nisi njen tip :)

Ralog 6)  Došla da se provede

Izašla je da bi se zabavila i ne želi da flertuje i upoznaje nekog novog. Možda je tu privremeno, a neće ništa za jedokratnu upotrebu. Možda joj samo taj dan treba izduvni ventil sa drugaricama i to je sve.

Razlog 7) Ona se sviđa tebi, a ti njoj ne

Ovde nastupa na scenu tvoj karakter, harizma, način ponašanja. I to je sasvim ok, ni tebi se ne sviđa svaka. Evo ja lično tačno znam kad vidim nekog i ko mi priđe da neeemaaa šanse da bih išta imala sa njim. Prosto me takav sklop ličnosti ne privlači. 

Ali ono što je bitno da naglasim, često priđeš devojci koja se dopada tebi, a nije ti dala nikakav znak za to. Fokusiraš se na onu koja je tebi zanimljiva da zanemariš one koje ti daju znak kroz osmeh, direktan flert, muvanje, ćaskanje...   Sledeću put obrati pažnju. Ali zaista. Nemoj da gledaš samo onu koja tebe zanima, i nemoj da pridaješ više značaja nekim koracima nego što oni zaista to jesu.
Ja sam često imala problem sa tim jer sam vrcava, nasmejana i vesela ličnost. Često su to i ljubaznost mešali sa flertom. 


Hajde sad da vidimo neki stereotipan muški zaključak zašto je to tako: 'Pravi se fina... ' (sutra ću o ovome), 'Kurva je' (ne znam kako dolazite do ovog zaključka, ali ooookeeeej) ili najbolji mogući 'Ne dopadam joj se' I to je U REDU.

Najvažnije od svega je to da ništa ne shvataš lično. I momentalno izbaci ono: Kako ona mene može da odbije? Može, druže, može. I ima apsolutno pravo na to. Kao što ti u toj situaciji imaš samo jedno pravo, da joj se zahvališ na tome što ti je rekla otvoreno i direktno da nije zainteresovana i da odeš. Bolje to nego da te zavlači. 
A i veruj mi, toliko smo "isfrustrirane" raznim pajserima da bi nas čak i tvoj kulturan način pristupa nakon što te odbije PRIVUKAO. 
Mogao bi onda da joj se osmehneš još koji put, možda priđeš na neki sladak usputni način(na primer" u redu je što si me odbila, jel bi bar plesala malo sa mnom, ne mora ništa više od toga da bude?"-plastično objašnjeno, ti budi kreativniji), pa i ako te tu odbije, nema ljutiš. I ne pokušavaš više. :)

Napiši mi u komentaru, da li ti je nešto od ovoga koristilo? Volela bih da jeste. :)
Ako zelis da me podrzis- link do PayPal podrske nalazi se ovde - PayPal
Instagram @erotika_blog



 

Коментари

  1. Pa iskreno i jeste korisno (ne licno meni) al mnogim drugim "usijanim glavama" bi trebalo da koristi mnogo, objavi ovo negde da bude malo vise javno treba dosta njih da procita 😄

    ОдговориИзбриши

Постави коментар